Седмичен хороскоп  за периода 04-10 ноемвриОвен Това е седмица, в

...
Седмичен хороскоп  за периода 04-10 ноемвриОвен Това е седмица, в
Коментари Харесай

Предстои напрегната седмица за представителите на три зодии

 Седмичен хороскоп  за интервала 04-10 ноември

Овен

Това е седмица, в която не е добре да плувате против течението. Ако желаете да изпъкнете може да деянията известно автентичност, само че е значимо да не прекалявате седмицата ще бъде сполучлива за тези които се занимават с креативна активност. Сега в този момент уединението ще бъде във ваша изгода. Не се стремете да изпъкнете непременно. Ще сте склонни да се включвате в начинание без да сте наясно какво тъкмо ви чака.

Телец

Седмицата може да бъде доста сполучлива за вас, в случай че не се бутате под светлината на прожекторите. Правете всичко в нормалния му темп и по вашия личен метод. Сега не е време за смяна в метода на работа. Средата на седмицата ще ви изненада с спомагателна облага. Не преставайте да вярвате в чудесата и те ще ви потвърдят, че са вероятни. В края на интервала към момента ще имате сили за подвизи, тъй че не преставайте да се надскачате.

Близнаци

Тази седмица не оставяйте длъжни на никого. Имате право на мнение, както и да го отстоявате. Може да употребявате и по-меки принадлежности за увещание. Сега фамилията ви ще е вашата мощ. Помислете за идните празници и по какъв начин тъкмо да ги празнувате. Много е значимо да угодите на себе си,  а не на някой различен.

Рак

През тази седмица ще имате сериозен фамилен проблем за решение. Вашето съмнение може да провокира негативни страсти у колегата ви. Потърсете вид, в който всички да са удовлетворени и да няма афектирани. Той е изцяло вероятен, стига да имате предпочитание. Не забравяйте, че събитията се трансформират.

Лъв

През тази седмица е доста евентуално да преживеете съществени промени в мисленето ви. Не се чудете по какъв начин и за какво и най-много не се обвинявайте. Всяка смяна е път към развиване, а развиването в множеството случаи значи нещо положително. В края на седмицата се посветете на фамилията ви. 

Дева

През новата седмица ще е по-важно да проявявате самодейност, да участвате в събития и пътувания, свързани с работата ви. Може да помислите и за записването на курс за повишението на квалификацията. Не се тормозете да си поискате покачване на заплатата, в случай че се постанова. Обстоятелствата ще се подреждат по този начин, че да подкрепят реализирането на вашите проекти. 

Везни

Новата седмица ще ви разреши да затвърдите своите настоятелен връзки и да се свържете с хора, които могат да ви бъдат доста потребни. Все отново наблюдавайте деликатно конкуренцията, с цел да не бъдете сюрпризирани неприятно. Четвъртък и петък ще ви донесат доста мечтана независимост, с помощта на която ще можете независимо да разрешите доста въпроси от персонален темперамент. Тогава ви чакат приятни пътувания, развиването на ваши креативен проекти и планове. 

Скорпион

През новата седмица е значимо да не споделяте прочувственото си положение, изключително в обществените мрежи или в работата. Рискувате да си спечелите завистници, които да измислят по какъв начин да усложнят живота ви, а нямате потребност от това. Хубаво е да се погрижете за тонуса ви поради предстоящото застудяване. Почивните дни посветете на спорт и плуване. Ако го извършите взаимно с колегата ви ще се почувствате доста по-добре.

Стрелец

Новата седмица ще ви донесе осезаеми промени в съвсем всички витални области. Някои от вас ще се почувстват самотни, само че ориста ще ги зарадва с сантиментална среща. Ще разрешите доста въпроси, с които не сте успявали да се справите дълго време. Не подценявайте умората и направете всичко допустимо, с цел да получите една добра отмора. През почивните дни се поглезете с водни процедури, а може просто да поплувате.

Козирог 

През тази седмица не подценявайте мнението на колегата ви по значими фамилни въпроси. Ако няма взаимно единодушие най-добре не предприемайте нови стъпки. Нещата не са чак толкоз безнадеждни, колкото наподобяват. Един сантиментален уикенд може да промени нещата към положително, само че единствено в случай че няма операция в дейностите ви. 

Водолей

През тази седмица ви следва да научите доста нови неща. Не се срамувате да признаете, че не разбирате нещо. Много по-добре е да бъдете наясно с опциите си, а те постоянно може да се надградят. Точно подобен ще е и вашият случай. Бъдете сигурни в триумфа си, в случай че имате предпочитание за рационализиране. Почивните дни може да посветите на проучване на профилирана литература.

Риби

Тази седмица може да бъде сложени на кръстопът. Важно е да се вслушате в себе си. Ако се усещате на края на силите си - не подценявайте това възприятие. Няма нищо неприятно в това да бъдете правилни на себе си. В средата на седмицата не приемайте неизгодни условия. Сега е време да мислите далновидно и вие да сте най-голямата си полезност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР